fbpx

Тагови

Таг: претседатели

images prasaj Koj vrsi kontrola na rabotata na kuknite soveti i pretsedatelite na kuknite soveti
Кој врши контрола на работата на куќните совети и претседателите на куќните совети?

Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар на Република Северна...