Тагови

Таг: пријавување имот

Дали роднини на вработени во Државна лотарија смеат да учествуваат во игри на среќа организирани од Лотарија?

 Одговара Билјана...

Дали членовите на Државната комисија за спречување комисија треба да поднесат изјава за имотна состојба?

 Одговара Билјана Ивановска од Државната...

Дали функционерите треба да ја пријавуваат секоја промена на имот и во кој рок?

 Одговара Билјана Ивановска од Државната...

Кои се функционери треба да поднесат изјава за имотна состојба?

 Одговара Билјана Ивановска од Државната...