fbpx

Тагови

Таг: процедури

koja e procedurata za zamena na registarskite tablicki so oznaka mk so nmk featured
Која е процедурата за замена на регистарските таблички со ознака МК со НМК?

 Одговара Гоце Андреевски од...

kakva e procedurata za promena na licnite dokumenti vo koi se uste stoi republika makedonija featured
Каква е процедурата за промена на личните документи во кои сè уште стои Република Македонија?

 Одговара Гоце Андреевски од...