fbpx

Тагови

Таг: пукната цевка

images prasaj Dali mozam da pobaram osteta od Vodovod za napravena steta pri sanacija na puknata cevka vo mojot dvor samoprasaj
Дали можам да побарам оштета од Водовод за направена штета при санација на пукната цевка во мојот двор?

На Водовод им пукна цевка во мојот двор и ми направија штета со механизацијата додека ја...