fbpx

Дали можам да побарам оштета од Водовод за направена штета при санација на пукната цевка во мојот двор?

На Водовод им пукна цевка во мојот двор и ми направија штета со механизацијата додека ја санираа.

Одговара Линдита Шакири од ЈП Водовод и канализација