fbpx

Тагови

Таг: водовод

kade da se obratam za da dojdat da mi go procitaat vodomerot intro
Каде да се обратам за да дојдат да ми го прочитаат водомерот?

...

mi stigna smetka za voda od 5000 denari a nemam potroseno tolku kade da reagiram intro
Ми стигна сметка за вода од 5000 денари, а немам потрошено толку. Каде да реагирам?

 Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и...

kade da prijavam mnogu hlorirana voda intro
Каде да пријавам многу хлорирана вода?

 Одговара Емилија Аневска од ЈП „Водовод и канализација“ –...

images prasaj kade vo skopje moze da se kupi vodomer sto odgovara na dalecinskoto citanje koe go spremaat od vodovod intro
Каде во Скопје може да се купи водомер што одговара на далечинското читање кое го спремаат од Водовод?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и канализација“ –...

images prasaj dali ako prethodniot sopstvenik ne platil smetka za voda od 1999 godina novite sopstvenici na objektot go nasleduvaat dolgot intro
Дали ако претходниот сопственик не платил сметка за вода од 1999 година новите сопственици на објектот го наследуваат долгот?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и канализација“ –...

images prasaj Dali treba Vodovod da me obesteti ako mi se rasipe cesmata poradi cesti prekini vo vodosnabduvanjeto intro
Дали треба Водовод да ме обештети ако ми се расипе чешмата поради чести прекини во водоснабдувањето?

Ми се расипа чешмата, бидејќи имаше чести прекини во водоснабдувањето и во водата имаше камчиња и талог....

images prasaj Dali mi sleduva nadomest ako vo mojot dvor e postavena vodovodna cevka intro
Дали ми следува надомест ако во мојот двор е поставена водоводна цевка?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и канализација“ –...

images prasaj Kade da se obratam za blokirana smetka za neplateni smetki za voda za stan sto veke ne moj intro
Каде да се обратам за блокирана сметка за неплатени сметки за вода за стан што веќе не мој?

Ми пристигнаа сметки за вода за станот кој ми е продаден. Тие ми бараат пари и ми ја блокирале сметката. За...

images prasaj Dali ke se vmetnat i smetkite za struja telefon i parno vo skeniranjeto za Moj DDV intro
Дали ќе се вметнат и сметките за струја, телефон и парно во скенирањето за „Мој ДДВ“?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...