fbpx

Каде да се обратам за блокирана сметка за неплатени сметки за вода за стан што веќе не мој?

Ми пристигнаа сметки за вода за станот кој ми е продаден. Тие ми бараат пари и ми ја блокирале сметката. За колку години застарува делото? Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје.