fbpx

Тагови

Таг: водомер

kade da se obratam za da dojdat da mi go procitaat vodomerot intro
Каде да се обратам за да дојдат да ми го прочитаат водомерот?

...

dali stanarite imaat pravo na uvid vo imotnite listovi za zaednickite prostorii i vo broilata za struja i voda intro
Дали станарите имаат право на увид во имотните листови за заедничките простории и во броилата за струја и вода?

...

images prasaj kade vo skopje moze da se kupi vodomer sto odgovara na dalecinskoto citanje koe go spremaat od vodovod intro
Каде во Скопје може да се купи водомер што одговара на далечинското читање кое го спремаат од Водовод?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и канализација“ –...

images prasaj Kade da se obratam za blokirana smetka za neplateni smetki za voda za stan sto veke ne moj intro
Каде да се обратам за блокирана сметка за неплатени сметки за вода за стан што веќе не мој?

Ми пристигнаа сметки за вода за станот кој ми е продаден. Тие ми бараат пари и ми ја блокирале сметката. За...

images prasaj Dali moze dve kuki da koristat zaednicki vodomer intro
Дали може две куќи да користат заеднички водомер?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и канализација“ –...

images prasaj Na koj nacin moze da promenam neispraven vodomer intro
На кој начин може да променам неисправен водомер?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и канализација“ –...

images prasaj Dali i kako moze da se vklucam na sahtata kaj sosedot intro
Дали и како може да се вклучам на шахтата кај соседот?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и Канализација“ –...

images prasaj Koja e procedurata za menuvanje na blokiran vodomer intro
Која е процедурата за менување на блокиран водомер?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и Канализација“ –...

images prasaj Kolku cini stavanje na nov vodomer i koja e procedurata
Колку чини ставање на нов водомер и која е процедурата?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и Канализација –...