Тагови

Таг: неплатени сметки

Каде да се обратам за блокирана сметка за неплатени сметки за вода за стан што веќе не мој?

Ми пристигнаа сметки за вода за станот кој ми е продаден. Тие ми бараат пари и ми ја блокирале сметката. За...

Дали имаат право од Водовод да ти ја исклучат водата за неплатени сметки?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и канализација“ –...

Дали и до кога застаруваат долговите кон ЕВН?

Одговара Атанас Ковачевски од ЕВН...