fbpx

Дали треба Водовод да ме обештети ако ми се расипе чешмата поради чести прекини во водоснабдувањето?

Ми се расипа чешмата, бидејќи имаше чести прекини во водоснабдувањето и во водата имаше камчиња и талог. Водовод не реагираат за надомест. Што да правам? Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на Македонија.