fbpx

Тагови

Таг: водоснабдување

images prasaj kade vo skopje moze da se kupi vodomer sto odgovara na dalecinskoto citanje koe go spremaat od vodovod intro
Каде во Скопје може да се купи водомер што одговара на далечинското читање кое го спремаат од Водовод?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и канализација“ –...

images prasaj Dali treba Vodovod da me obesteti ako mi se rasipe cesmata poradi cesti prekini vo vodosnabduvanjeto intro
Дали треба Водовод да ме обештети ако ми се расипе чешмата поради чести прекини во водоснабдувањето?

Ми се расипа чешмата, бидејќи имаше чести прекини во водоснабдувањето и во водата имаше камчиња и талог....

images prasaj Dali vodata e ispravna za pienje po nekolkucasoven prekin vo vodosnabduvanjeto intro
Дали водата е исправна за пиење по неколкучасовен прекин во водоснабдувањето?

Одговара Билјана Петровска од Секторот за санитарна контрола при ЈП „Водовод и...

images prasaj Dokolku sakam da iskopam bunar za navodnuvanje dali moram da imam dozvola intro
Доколку сакам да ископам бунар за наводнување дали морам да имам дозвола?

Одговара Зоран Шапуриќ од Државниот инспекторат за земјоделство...

images prasaj Koj i kako go meri kvalitetot na vodata za pienje intro
Кој и како го мери квалитетот на водата за пиење?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и Канализација –...

images doznaj Potrosuvacki prava Koj e odgovoren za defekt na vodovodna cevka sto se naoga pred vodomerot na stanot intro
Потрошувачки права: Кој е одговорен за дефект на водоводна цевка што се наоѓа пред водомерот на станот

На Коки, комшијата на Марко му пукна цевка. Нашиот Марко проба да му помогне ама за...

images prasaj Dali i kako moze da se vklucam na sahtata kaj sosedot intro
Дали и како може да се вклучам на шахтата кај соседот?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и Канализација“ –...

images prasaj Dali imam pravo da zatvoram dovodi od drugi sahti koi se prikluceni vo mojot dvor intro
Дали имам право да затворам доводи од други шахти кои се приклучени во мојот двор?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и Канализација“ –...

images prasaj Kolku cini stavanje na nov vodomer i koja e procedurata
Колку чини ставање на нов водомер и која е процедурата?

Одговара Зоран Недевски од ЈП „Водовод и Канализација –...