fbpx

Тагови

Таг: регрес

images prasaj Dali na site vraboteni treba da im se isplati ist iznos na regres
Дали на сите вработени треба да им се исплати ист износ на регрес?

Дали на сите вработени треба да им се исплати ист износ на регрес или може на некои да им се...

images intro Dali na vrabotenite so dogovor za rabotno angaziranje im sleduva regres za godisen odmor
Дали на вработените со договор за работно ангажирање им следува регрес за годишен одмор?

Одговара Мирјанка Алексевска од Министерството за труд и социјална...