fbpx

Тагови

Таг: регулирање

images prasaj Kako e reguliran soobrakajot na elektricni trotineti Koj zakon vazi za niv intro
Како е регулиран сообраќајот на електрични тротинети? Кој закон важи за нив?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

images prasaj Dali postoi zakon so koj se regulira ostavanjeto na stari otpad vozila na parkinzi intro
Дали постои закон со кој се регулира оставањето на стари отпад возила на паркинзи?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...