fbpx

Тагови

Таг: сајбер насилство

images prasaj Sto opfaka sajber nasilstvoto
Што опфаќа сајбер насилството?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...

images prasaj Koj e najcesta zrtva na buling
Кој е најчеста жртва на булинг?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...

images prasaj Kako da se spravime so bulingot
Како да се справиме со булингот?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...

images prasaj Dali maltretiranjeto na socijalnite mrezi e zakonski regulirano i kade moze da se prijavi
Дали малтретирањето на социјалните мрежи е законски регулирано и каде може да се пријави?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...