fbpx

Тагови

Таг: слободен ден

images prasaj Vrabotena sum veke pet meseci dali imam pravno na sloboden den
Вработена сум веќе пет месеци. Дали имам право на слободен ден?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...

images intro Dali na rabotnikot vo firma kade za praznici se raboti za toj den mu sleduva eden sloboden den
Дали на работникот во фирма каде за празници се работи за тој ден му следува еден слободен ден?

Ме интересира во фирма каде за празници се работи и нормално се плаќа работникот за тој ден (празник), а не...