fbpx

Тагови

Таг: слободни денови

imav smrten slucaj vo semejstvoto dali mi sleduvaat slobodni denovi nadvor od godisniot odmor vo vakov slucaj intro
Имав смртен случај во семејството. Дали ми следуваат слободни денови надвор од годишниот одмор во ваков случај?

 Одговара Весна Кочовска од Државниот инспекторат за...

images prasaj Kolku slobodni denovi mi sleduvaat za svadba intro
Колку слободни денови ми следуваат за свадба?

Одговара Маја Папатолевска од Министерството за труд и социјална...

images prasaj Kolku denovi godisen odmor mi sleduvaat
Колку денови годишен одмор ми следуваат?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...

Дали смее работодавачот во замена за дневница за работа на празник на работникот да му даде слободен ден?

Одговара Санела Доневска од Конфедерација на слободни синдикати на...