fbpx

Тагови

Таг: социјален стан

images prasaj Dali na samohranite roditeli im sleduva socijalen stan ili nekakvo smestuvanje
Дали на самохраните родители им следува социјален стан или некакво сместување?

Одговара Душан Томшиќ од Министерството за труд и социјална...

images prasaj Kakva e postapkata za dobivanje socijalen stan
Каква е постапката за добивање социјален стан?

Одговара Душан Томшиќ од Министерството за труд и социјална...

images prasaj Kako se vrsi raspredelbata na socijalnite stanovi
Како се врши распределбата на социјалните станови?

Одговара Душан Томшиќ од Министерството за труд и социјална...

images prasaj Vo koi slucai zakupecot e osloboden od plakanje zakupnina za socijalen stan
Во кои случаи закупецот е ослободен од плаќање закупнина за социјален стан?

Одговара Душан Томшиќ од Министерството за труд и социјална...