fbpx

Тагови

Таг: Технометал Вардар

prva pobeda na zitelite se cisti divata deponija kaj tehnometal featured
Прва победа на жителите: Се чисти дивата депонија кај „Технометал“

По повеќе од една година од почетокот на распадот на огромната зграда на некогашниот гигант „Технометал –...

nadezta za zgradata na tehnometal vardar prva umre featured
Надежта за зградата на „Технометал Вардар“ прва умре

Објектот на поранешниот гигант Технометал во Скопје кој со години е само нем сведок на големината на...

pasivnosta na instituciite od tehnometal vardar sozdade deponija srede skopje featured
Пасивноста на институциите од „Технометал Вардар“ создаде депонија среде Скопје

Пожарот што неодамна беше подметнат во зградата на поранешен „Технометал Вардар“ во центарот на Скопје за...