fbpx

Тагови

Таг: трговија

erata na plasticni kesi ne ja napustame 1
Ерата на пластични кеси не ја напуштаме

Забраната за употребата на пластичните кеси остана само како формална законска обврска, додека во пракса...

images prasaj Kade moze da se prijavi lice koe na crno vrsi trgovska dejnost
Каде може да се пријави лице кое на црно врши трговска дејност?

Одговара Бранко Костовски од Организацијата на потрошувачите на...