fbpx

Тагови

Таг: вакцинација

zosto e vazno redovno da se vakciniraat domasnite milenicite featured
Зошто е важно редовно да се вакцинираат домашните милениците?

Сите знаеме дека домашните миленици подлежат на редовна...

dali od vakcinite moze da se dobie autizam i drugi nevroloski zaboluvanja featured
Дали од вакцините може да се добие аутизам и други невролошки заболувања?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...

koi se nesakanite efekti od vakcinite featured
Кои се несаканите ефекти од вакцините?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...

zosto e vazna vakcinacijata na decata featured
Зошто е важна вакцинацијата на децата?

Одговара спец. д-р. Соња Ралева од поликлиниката „Бит...

dali licata koi se vakcinirani protiv kovid 19 a ne prelezale moze da doniraat plazma feat
Дали лицата кои се вакцинирани против Ковид-19, а не прележале може да донираат крвна плазма?

Одговараат од Институтот за трансфузиона...

dali licata koi se vakcinirani protiv kovid 19 moze da daruvaat krv feat
Дали лицата кои се вакцинирани против Ковид-19 може да даруваат крв?

Одговараат од Институтот за трансфузиона...

images prasaj Dali decata koi gi nemaat primeno site vakcini ke moze da se zapisat vo uciliste
Дали децата кои ги немаат примено сите вакцини ќе може да се запишат во училиште?

Одговара др. Злате Мехмедовиќ, директор на Здравствен Дом -...