fbpx

Тагови

Таг: забрана

cuvanjeto oruzje doma e lazna bezbednost dozvolata da se poseduva ne znaci i da se upotrebuva featured
Чувањето оружје дома е лажна безбедност – да се поседува не значи и да се употребува

Убиствата, самоубиствата, па и несреќните случаи предизвикани од ракување со пиштоли и друг вид оружје кое...

erata na plasticni kesi ne ja napustame 1
Ерата на пластични кеси не ја напуштаме

Забраната за употребата на пластичните кеси остана само како формална законска обврска, додека во пракса...

Нели дискриминацијата е забранета со закон, тогаш зошто уште ја има?

...