Тагови

Таг: загадување

Кога ќе се промени печката за горење на медицински отпад на депонијата „Дрисла“?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...

Која институција е надлежна за одржување на мерните станици и дали се работи на обезбедување нови?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...

Дали болничките маски воопшто помагаат да се заштитиме од загадениот воздух?

...

Зошто за загадувањето се зборува само кога е загадено?

...

Каде можам да пријавам загадувачи?

Каде можам да пријавам загадувачи? Одговара Ели Пешева од О2 Коалицијата за чист...