fbpx

Тагови

Таг: застарени долгови

images prasaj Za kolku vreme zastaruva delo od osiguritelna kompanija vo koe treba da se isplati dolg zemen od treto lice kako osteta od soobrakajna nesreka intro
За колку време застарува дело од осигурителна компанија во кое треба да се исплати долг земен од трето лице како оштета од сообраќајна несреќа?

Одговара Андријана Марковска од Македонското здружение на млади...

images prasaj Koga e eden dolg e zastaren intro
Кога е еден долг е застарен?

Одговара Бојан Трпевски од Македонското здружение на млади...