Тагови

Таг: животен стандард

Зошто пратениците не донесат поефикасни закони за подобар живот?

...

Зошто најсиромашните граѓани ги трошат парите на неегзистенцијални трошоци?

Зошто најсиромашните граѓани во Македонија ги трошат своите тешко заработени пари неодговорно на...

Дали по глава на жител македонските граѓани имаат пари? Се жалат на немаштија, а полни се местата за забава

Одговара Билјана Дуковска од Македонската платформа против...

Дали тој што ја донел минималната плата во Македонија може да живее со неа?

...

Дали се доволно 200 евра да се живее овој скап живот?

...