fbpx

Тагови

Таг: жртви

images prasaj Kolku vreme najdolgo moze da se ostane vo selter centar intro
Колку време најдолго може да се остане во шелтер центар?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа –...

images prasaj Sto se slucuva so decata koga roditelot ne moze da se grizi za niv poradi nasilstvo intro
Што се случува со децата кога родителот не може да се грижи за нив поради насилство?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа –...

images prasaj Kakva pomos moze zrtvite da dobijat vo selter centrite i sto otkako ke si zaminat od tamu
Каква помош може жртвите да добијат во шелтер центрите и што откако ќе си заминат од таму?

Одговара Елена Димушевска од од Националната мрежа против насилство врз жените и...

images prasaj Kakva pomos za zrtvi na semejno nasilstvo nudi Nacionalnata mreza protiv nasilstvo vrz zeni i semejno nasilstvo
Каква помош за жртви на семејно насилство нуди Националната мрежа против насилство врз жени и семејно насилство?

Одговара Ана Аврамовска Нушкова од од Националната мрежа против насилство врз...

images prasaj Kade moze da se prijavi semejno nasilstvo
Каде може да се пријави семејно насилство?

Одговара Ана Аврамовска Нушкова од од Националната мрежа против насилство врз...