fbpx

„T- Саботажа“

„T- Саботажа“ е првично емитувана на 27 јануари 2017 година (пeток)  на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“ и е објавена на YouTube каналот на „360 степени“.

 

Тагови: