fbpx

7-те најчести прашања за Преспанскиот договор и за референдумот

„Дали од Преамбулата на Уставот на РМ ќе се избрише македонски народ?“ и „Дали Преспанскиот договор е неуставен и спротивен на меѓународното право?“ се дел од прашањата кои ни пристигнаа како реакција на блоговите на професорот Светомир Шкариќ на ResPublica. Професорот Шкариќ одговара на вашите прашања и дилеми за Преспанскиот договор и за референдумот. Погледни го видеото и #СамоПрашај.

Тагови: