fbpx

Државен завод за ревизија: Кого ревидира и каков вид на ревизии врши?

Државен завод за ревизија врши ревизија на: државни институции, единици на локална самоуправа, јавни претпријатија и политички партии. Погледнете го целиот инфографик на следниот ЛИНК.

Тагови: