fbpx

И најмали инфраструктурни проекти се прикажуваат како капитални инвестиции

Сегашното едногодишно планирање на капиталните инвестиции треба да премине на среднорочно или подолгорочно планирање за да може да се реализираат во целост.

Целиот подкаст ResPublica гледајте го на http://respublica.edu.mk/podkast/354-2018

Тагови: