fbpx

Како работеа Судскиот совет и Советот за утврдување факти од мај до јули

Видео од третиот мониторинг извештај за период од мај до јули 2017 за работата на ССРМ и Советот за утврдување на факти. Видеото е изработено во рамките на проектот „Зголемен јавен надзор врз работата на Судскиот совет на РМ и Советот за утврдување на факти“.

Погледни го видеото и #Прашај.

Тагови: