fbpx

Кале и Беко се доказ дека државата нѝ е дивоградба

Објектот „Ми каса“ на скопското Кале и хотелот што се гради во близина на полициската станица Беко откриваат нефунционален систем и дупки во регулативата коишто инвеститорите успешно ги користат за да ги реализираат своите проекти.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Новинар: Мартин Пушевски

 

{loadposition divogradba-beko-poveke-na-temata}

Тагови: