fbpx

Капиталните инвестиции се предимензионираат на неостварливо ниво

За да прикаже т.н. развоен буџет, Владата ги планира капиталните инвестиции на многу повисоко ниво кое не може да се реализира.

Целиот подкаст ResPublica гледајте го на http://respublica.edu.mk/podkast/354-2018

 

Тагови: