fbpx

Максимален учинок за минимална плата?

Шефе, се радувам на повисоката минимална плата. Кога ќе ја добијам? Норма? Превисоко поставена? Погледнете го инфографикот за „максимален учинок за минимална плата“ и информирај се! Постави свое прашање на: [email protected] maksimalen ucinok za minimalna plata

Тагови: