fbpx

Новомаалци ќе останат со празни раце со висококатници спроти „Холидеј Ин“

Постоечката комунална и сообраќајна инфраструктура не дозволува изградба на висококатници спроти „Холидеј Ин“, велат жителите на Градски ѕид. Според нив, соседите од Ново маало со реализација на предвидениот проект ќе извисат, а „кајмакот“ ќе го собере еден инвеститор бидејќи се нуди парцијално наместо интегрално решение за оваа локација на штета на нивниот и на јавниот интерес.

  Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии

Новинар: Мартин Пушевски Снимател: Иван Поповиќ

  {loadposition holidej-in-divogradbi-poveke-tema}

Тагови: