fbpx

Седма Сила: (Авто)цензурата во редакциите

Дали може да имаме слободни медиуми со новинари кои се автоцензурираат? Со какви притисоци се соочуваат новинарите во своите редакции? Зборуваме со новинарките Билјана Секуловска, Кристина Атовска, Моника Јовановска, Жарка Радоја и Уна Хајдари.

Аудио подкастот е изработен од МОФ.

Тагови: