fbpx

Што може македонската политика да научи од теориите на меѓународните односи?

Во првата епизода од серијалот #Градиме_Идеи, д-р Јулија Брсакоска-Базеркоска [од катедрата на меѓународни односи на Правниот факултет „Јустинијан Први“] дава одговор на прашањето: Што може македонската надворешна политика да научи од теориите на меѓународни односи?

Линк до целото видео.

Тагови: