fbpx

Во еден глас за слободата на изразување

Објавен е конкурсот за наградата Жан Моне за аматерска и професионална фотографија и за новинарска сторија. Темата е „Градење доверба во несигурни времиња“, а конкурсот го организираат Делегацијата на Европската Унија и Советот за етика во медиумите. Погледни го видеото и добиј повеќе информации на http://semm.mk/novosti-4/calls/580-16.

Тагови: