fbpx

Зазеленување на однесувањето кон животната средина во Западен Балкан

Асоцијацијата на Чивнинг стипендисти во Македонија со поддршка на Програмскиот фонд за Чивнинг алумни во октомври годинава ја организираше конференцијата „Зазеленување на однесувањето кон животната средина во Западен Балкан”.

Чивнинг алумни и експерти од регионот разговараа за важноста од подигнување на свеста за заштитата на животната средина и промена на односот кон неа.

Погледнете го видеото и научете како можеме заедно да придонесеме за позелено утре за сите.

#WBGreenTalks #COP25 #IamChevening #GreenisGREAT

Тагови: