fbpx

Дали прочистувачите на воздух навистина помагаат во прочистување на воздухот или е тоа само реклама?

Дали прочистувачите на воздух навистина помагаат во прочистување на воздухот или е тоа само реклама? Одговара Ели Пешева од О2 Коалицијата за чист воздух