fbpx

Што ќе добијат граѓаните од новиот ребаланс на буџетот?

Што ќе добијат граѓаните од новиот ребаланс на буџетот?

Одговара Весна Гарванлиева Андонова од Центарот за економски анализи (ЦЕА)