fbpx

Тагови

Таг: акции

Дали малцински акционер има право на обештетување по акција од продажба која ја врши мнозинскиот акционер?

Малцинскиот акционер 16 години нема добиено ни денар зошто мнозинскиот акционер работи со...

Како да дојдам до информација за состојбата на моите акции и дивиденда во една македонска фирма?

Се обратив до надлежната институција неколку пати, но не добив одговор. Одговара Весна...