Тагови

Таг: бенефициран стаж

Дали работодавачот може да го намали бенефицираниот стаж на работникот?

Одговара Ина Џугуманова од Хелсиншкиот комитет за човекови...

Како да пресметам со бенефициран стаж на колку години ќе можам да се пензионирам?

Одговара Даниела Божиновска од Министерството за труд и социјална...

Каде можам да дознаам за кои работни места е утврден бенефициран стаж?

Одговара Даниела Божиновска од Министерството за труд и социјална...

Дали им следува бенефициран стаж на вработените во асфалтните бази?

Одговара Ирена Смиљанска од Министерството за труд и социјална политика...