Тагови

Таг: булинг

Каде може да се пријави врсничко насилство?

Одговара Наташа Станојевиќ од Центарот за социјална работа –...

Дали може и каде да се пријави онлајн вознемирување?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

Што опфаќа сајбер насилството?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...

Кој е најчеста жртва на булинг?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...

Како да се справиме со булингот?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...

Дали можам да пријавам врсничко насилство во училиштето?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...

Што претставува врсничкото насилство или булинг?

Одговара Стефан Богески од Коалицијата...