Тагови

Таг: дивоградба

Стави фотоволтаик и легализирај ја дивоградбата

Владата ги предложи, Собранието ги донесе по скратена постапка, а Претседателот го потпиша указот за...

Каде да се обратам кога општината не презема ништо по пријава во општинскиот градежен инспекторат за дивоградба?

Каде да се обратам кога надлежните во општината не преземаат ништо по пријава во...