fbpx

Тагови

Таг: физички лица

images prasaj Dali fizicko lice koe dava intelektualni uslugi moze da izdava faktura za dadenata usluga intro
Дали физичко лице кое дава интелектуални услуги може да издава фактура за дадената услуга?

Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни...

images intro Dali na fizicki lica za izvrsena usluga moze direktno da im se plati ili mora preku firma
Дали на физички лица за извршена услуга може директно да им се плати или мора преку фирма?

Јас како физичко лице извршив една работа во едно училиште за која треба да бидам исплатен за извршена...