fbpx

Тагови

Таг: инспектор

images prasaj dali upravnite inspektori imaat ingerencii da postapat vo slucaj koga dksk nema da postapi po odreden predmet intro
Дали управните инспектори имаат ингеренции да постапат во случај кога ДКСК нема да постапи по одреден предмет?

Одговара Билјана Ивановска од Државната комисија за спречување на...

images prasaj Kako mozam da prijavam nekakov problem vo Drzavniot inspektorat za zivotna sredina intro
Како можам да пријавам некаков проблем во Државниот инспекторат за животна средина?

Одговара Сретен Стојковски од Државниот инспекторат за животна...

images prasaj Sto e nadleznost na Drzavniot inspektorat za zivotna sredina a sto na lokalnite inspektori intro
Што е надлежност на Државниот инспекторат за животна средина, а што на локалните инспектори?

Какви проблеми можам да пријавам во Државниот инспекторат за животна средина? Одговара Сретен...

images prasaj Dali carinicite i granicnite inspektori treba da dobijat nadomest za rabota vo nedela intro
Дали цариниците и граничните инспектори треба да добијат надомест за работа во недела?

Одговара Лулзим Фаризи од Државниот инспекторат за...

images prasaj Koja e postapkata za prijava na povreda na rabotno mesto i za kolku vreme treba da se povika inspektor intro
Која е постапката за пријава на повреда на работно место и за колку време треба да се повика инспектор?

Одговара Грозданка Тилева од Државниот инспекторат за...

Дали полицаец или инспектор има право да прави претрес на автомобил или на лице без налог за претрес?

...