fbpx

Тагови

Таг: интернет

onlajn izmami kako da se zastitime featured
Онлајн измами: Како да се заштитиме?

Како да се заштитиме од измами при онлајн купувањето? Не се сите е-трговци измамници, па затоа треба да бидеме...

kade da se obratam za vrakjanje na proizvod ako od veb stranata me ignoriraat
Каде да се обратам за враќање на производ ако од веб-страната каде што го купив ме игнорираат?

Одговара Мартина Грнчаровска од Oрганизацијата на потрошувачи....

images prasaj Kupiv proizvod na internet i sega imam problem da go zamenam Kade da reagiram koga nema kontakt so sajtot intro
Купив производ на интернет и сега не можам да го заменам. Нема контакт на сајтот. Каде да се обратам?

Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на...

images prasaj Dali moze i kade da se prijavi onlajn voznemiruvanje intro
Дали може и каде да се пријави онлајн вознемирување?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...