fbpx

Тагови

Таг: ИСО

images prasaj Sto se postignuva so nabavka na standardi vo edna kompanija intro
Што се постигнува со набавка на стандарди во една компанија?

Одговара Џеват Кицара од Институтот за...

images prasaj Sto e standard intro
Што е стандард?

Одговара Џеват Кицара од Институтот за...

images prasaj Koja e ulogata na Institutot za standardizacija intro
Која е улогата на Институтот за стандардизација?

Одговара Џеват Кицара од Институтот за...