Тагови

Таг: исплати

Што да правам во случај кога сметката ми е блокирана и не можам да исплатам плати и данок?

Сметката на фирмата ми е блокирана од ВИП. Не ми се поминати платите, а сега имам и данок за плаќање. Што да...

Дали може извршител на лице со минимална пензија долгот од 7 000 денари од 2010 година да го направи 20 000 денари? Дали е ова застарено дело?

Одговара Зоран Василески од Хелсиншкиот комитет за човекови...

Како да си ги побарам парите кои една фирма не ми ги исплати за 11 денови работа за кои не бев осигурен?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...