fbpx

Што да правам во случај кога сметката ми е блокирана и не можам да исплатам плати и данок?

Сметката на фирмата ми е блокирана од ВИП. Не ми се поминати платите, а сега имам и данок за плаќање. Што да правам во ваква ситуација? Одговара Михајло Михаилов од Управата за јавни приходи.